PROJECTEN

Op een waanzinnig mooie locatie in Breda-zuid en pal tegenover het mastbos is gestart met de transformatie van de huidige karakteristieke kantoorvilla naar een uniek, prestigieus en kleinschalig appartementencomplex. Bestaande uit 3 hoogwaardige lofts van respectievelijk 192 m2, 156 m2 en 226 m2 woonoppervlakte (excl. de riante buitenruimtes). Een en ander gebeurt onder supervisie van Grosfeld Bekkers Van der Velde Architecten die ook verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van de eerder ontwikkelde villa’s.
Aan de Deel in Gemert is Evohnet Vastgoed in samenwerking begonnen met de verkaveling van een perceel gelegen aan de rand van het dorp. De uiteindelijke vorm van dit project zal in de loop van dit jaar gepresenteerd worden.

In de bosrijke Bredase wijk Ruitersbosch heeft Evohnet Vastgoed een drietal hoogwaardige villa's gerealiseerd. De villa's zijn gelegen in de gated community 'Ruitershove' en ontworpen door Grosfeld Bekkers Van der Velde Architecten. De transformatie van de voormalige kantoorvilla op het terrein zal deze community compleet gaan maken.


In de Haagse Fahrenheitstraat heeft Evohnet Vastgoed in samenwerking een voormalige taxicentrale herontwikkeld tot een kleinschalig appartementencomplex. Binnen dit complex zijn 8 appartementen gerealiseerd. Met de bouw van een tweetal extra appartementen zal in de nabije toekomst worden gestart. 
Op bedrijventerrein Metal Valley in Drunen heeft Evohnet Vastgoed in samenwerking 16 bedrijfsunits en 47 boxen gerealiseerd. 
Back to Top